Post by chanbackcromtipy on Mar 9, 2022 12:14:29 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fest : Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fest : Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code povećati primogems ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fest : Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Da dragulje koje ste razvili dobivamo samo kada se darovi dobivaju nakon pet razina
Aplikacija je za sada zabavna. Ali ovdje je problem: prisiljavate ljude da daju recenzije ili ne idu dalje. Ne dajem puno recenzija jer nisam baš draga osoba. pričam kako jest. Ne govorim ti ono što želiš čuti. Želite dobre kritike? Neka ih ljudi daju u svoje vrijeme. Nemojte ih prisiljavati na to ili ćete vjerojatno dobiti užasne kritike. Promijeni ovo. Sretno.
DALEKO DALEKO PRESporo u kuhanju. Dosadilo mi je čekati da se proračun skuha. Moglo bi se brže kuhati u stvarnom vremenu
izvršio kupnju i još uvijek nije primijenjen na igru pa dok ne dobijem odgovor 2 zvjezdice
Tek počela, ali dobra je igra, probajte! Igrao sam neko vrijeme, budite spremni potrošiti pravi novac jer ne možete otvoriti nove restorane ako to ne učinite, deinstalirani.
Faul lopta...nije stigla ni započeti igru, prvo što je iskočilo bila je reklama.
super igra do sada!!!! Počeo sam ponovo igrati nakon nekoliko mjeseci. Malo je spor, ali je zabavan iako ima mnogo oglasa. I dalje volim ovu igru!!! Hvala što imate ovu igru!!
Ova igra je doista zamišljena da vam uzme novac! 5. razina morate kupiti dragulje da nadogradite tavu za hambuger i još mnogo toga! Ne gubite vrijeme! Postoji mnogo igara koje vam daju priliku da uživate u njihovoj igri, a zatim se odlučite za besplatne kupnje igara!. možete pobijediti razine, ali na kraju nećete napredovati zbog 1 buger plamenika koji košta 3 dragulja! Ne trošim novac na igru osim ako znam da kreatori imaju najbolji interes svojih kupaca! Ovo nije slučaj i ja ću izbrisati.
Lako nabaviti dijamante. Vrlo skupo otvaranje novog restorana i nadogradnja opreme je vrlo skupo.
Uživao sam u igranju ove igre, ali sada je deinstaliram jer za nadogradnju kuhinje morate imati dijamante za određene predmete, a neke razine ne možete dobiti 3⭐ osim ako ne potrošite nešto novca. Ne mogu doći do sljedećeg restorana jer ne mogu dobiti 3⭐ na nekoliko razina iako imam potpuno svih 40, ali imam samo 2⭐ na možda 4 razine, gotovo ih je nemoguće zaraditi, postaje frustrirajuće kada morate nastaviti igrati iste razine za 3⭐. Čini se da je ova igra podvala
Zabavna djeca - previše tražiti više novca.
U redu igra, ali čini se da ne dobijete dragulje na početku otežava napredak osim ako ih ne kupite
Dobra igra, ali puno reklama
To je zanimljiva igra, ali igrao sam samo jednu razinu jer mi treba puno dragulja da bih prešao na drugu razinu, a iste je dragulje tako teško zaraditi. Znači da moram platiti da bih došao na sljedeću razinu. Stoga brišem igru jer je potrebnih dragulja previše i završio sam s igranjem razine 1, pa bok!
Tužno je što vam treba puno dijamanata za otključavanje razine ili restorana. Razmišljam o deinstaliranju
Cooking Fest:เกมทำอาหาร อาร์เคด rvxy
Nakon što završite sve razine jedne kuhinje, ne možete ići u drugu osim ako je ne platite. Vaši dijamanti bit će nemoguće pokriti trošak i morate ih kupiti putem kupnje u aplikaciji.
Uređujem svoju recenziju. Prethodno sam ovoj igri dao ocjenu 5 zvjezdica jer stvarno VOLIM ovu igru. Imam istu žalbu, cijena dragulja za nadogradnju u novi restoran je jako skupa. Moram izbrisati ovu igru jer osjećam da sam dužan kupiti dragulje da bih igrao u drugom restoranu. Tako tužno!!!
Igranje je sve izazovnije kako idete dalje i dobro je ublažavanje stresa
Nije dobro u grafici
stvarno mi se sviđa igra, ali se kreće jako sporo na kraju svake razine.
ne postoji način da zaradite dragulje besplatno....ako želite nastaviti igru naprijed morate kupiti dragulje....ovo je samo negativno u ovoj igri....plz dajte neke video zapise kao druge igre za besplatne dragulje ... inače igra je dobra....ali ne mogu uvijek potrošiti na dragulje....pa za moju recenziju dajte neke besplatne opcije za zaradu dragulja.....
Užasan način da dobijete plave dijamante je loš za nadogradnju. puno dodataka
Ova igra je lijepa, ali kupci ne čekaju pa se novčići smanjuju
Lijepo je igrati, ali ima puno reklama..teško je dobiti dijamant, morate pogledati 10 videa prije nego što dobijete dijamant..zašto ne pokušate dati dijamant na svakoj razini ovisi o zvijezdi koju dobiju.
dobro je, ali ako završimo 1. razinu, nećete nas pretvoriti u drugu stanicu s hranom
Dao sam samo dvije zvjezdice jer ima toliko toga za poboljšati, prvo ste zadržali dijamant za nadogradnju osnovnih stvari i ne dajete dovoljno dijamanta nakon svake faze samo dva dijamanta što je jako manje i ne možemo ga udvostručiti gledajući oglas. Stoga ili uklonite dijamant iz osnovne nadogradnje ili pružite više dijamanta. Trenutno imam deinstaliranu igru, ali mogu ponovo instalirati u budućnosti. Drugo, pokažite mjerač vremena za kuhanje. Igrao sam mnoge igre kuhanja i sve to pokazuju.
Jako je zanimljiva👍 igra je volim, ali problem su dijamanti, potrebno je mnogo dijamanata za otvaranje novog restorana, molimo riješite ovaj problem 🙏 a hamburgeru treba jako puno vremena za kuhanje 😣😣😣
Ova igra je jako lijepa i ima dobre kontrole, tako zabavna igra.
Prikazano je previše oglasa
Simple Math - Learn Add & Subtract, Math Games Náučné atw
Igrao sam ovu igru manje od tjedan dana, prošao sve razine u jednom restoranu, ne mogu ići u sljedeći bez kupnje dijamanata. Igra je bila dobra, ali se nije isplatilo ići dalje. Izbrisao igru.
Trebate olakšati zarađivanje dijamanata... Ne imati ih u ranoj fazi igre i imati 50 dijamanata do razine 2 nije dobra stvar.
Oglasa nakon svake razine je previše. Vrlo zabavna igra, ali nakon 20 minuta oglasi vas natjeraju da jednostavno prestanete.
Imam više od 1000 novčića, ali ipak kaže da nemam dovoljno za nadogradnju s pan ghats samo 500 novčića! Neću ponovno igrati ako se ovaj problem ne riješi!
Stvarno sporo kuhanje i jedini način za nadogradnju je kupnja dijamanata. Igrali bolje.
Dobra igra, ali teško je nabaviti dijamante koji trebaju nadograditi neku opremu koju moram kupiti pa.😊
Volim igrati ovu igru jer moramo skupljati novac i dijamante, vrijeme je da prođemo igru za ili druge.
uzbudljiva zabava nije nimalo dosadna, ali pomalo spora općenito je strašno
trenutno nisam zadovoljan tobom, upravo sam kupio 10 dijamanata i uzeo mi je novac, ali nije mi dao moje dijamante..
Cooking Fest: игри за готвене Аркадни qbkq
Dolazi puno reklama... Previše je iritantno
nije vrijedno vremena, previše oglasa!!
Sjajna igra do sada. Pokušao sam igrati neke od ovih igara s kuhanjem i izbačen sam iz sustava kako bih otkrio da moram početi ispočetka.
Volim ovu igru, to je najbolja igra kad god niste raspoloženi za igranje bilo koje igre ili ste lijenili ova igra je najbolja i možemo sve zaraditi i nadograditi u ovoj igri. Svidjela mi se .Najbolja igra!!
Zašto??? Pogledao sam 10 videozapisa samo da bih dobio 1 dijamant za nadogradnju? Tako ljut sada! Iskreno razočaravajuće! Palac DOLJE!
Dragulje je preteško zaraditi... Ozbiljno mislim, trebamo puno dragulja za otvaranje sljedeće razine.... Nemam pravog novca da kupim dragulje u igri... Jako sam siromašan.....
Igra je jako dobra i uživao sam u njoj do zadnje razine, ali ne mogu otvoriti sljedeći restoran jer nisam imao dovoljno dijamanata, a ni oni ne daju dijamante.
trebate previše dragulja za nadogradnju, nemate dovoljno besplatnih
Previše oglasa i da biste stigli bilo gdje morate kupiti dragulje, samo ću deinstalirati
Isprva je zanimljivo, ali nakon što završim oko 40 razina, tada sam shvatio da se radi samo o novcu. Gluposti. Izbrisao sam ga.
Glavna stvar koju volim kod ove igre je to što je izazovna
Sviđa mi se igra, ali ne mogu književno nadograditi svoje kuhinjske alate zbog nikad dovoljno dragulja