Post by chanbackcromtipy on Mar 9, 2022 11:56:10 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Hook ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Hook IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بسیاری از منابع ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Hook 2022 version ▞▞▞
باشه. این بازی فوق العاده، آسان و گرافیک مناسبی دارد. کنترل ها به خودی خود توضیحی هستند و تبلیغات ناامید کننده هستند، اجازه دهید توضیح دهم که چرا، من شخصاً فکر می کنم این بازی یک هزار بار دانلود بیشتری دریافت می کند و غیره. اگر آنها تعدادی از تبلیغات را حذف کنند، تعداد آنها بسیار زیاد است. توسعه دهندگان فقط گرسنه پول هستند، به معنای واقعی کلمه، پول پول هستند. چرا یک بازی عالی به جای یک بازی عالی نداشته باشید اما با ADS ناامید شوید. من می دانم و درک می کنم که شما می خواهید از تبلیغات درآمد کسب کنید، اما کل بازی را خراب می کند.
بد نیست خیلی عالی من بنیامین هستم از مشهد 10 ساله خیلی بازی خوبیه من الان مرحله 300 مرسی از سازندش ♥️🫂
بعد نیست خوبه رای من اینه
در ابتدا سرگرم کننده بود خیلی سریع خسته کننده شد زیرا شروع به انجام همان سطوح بارها و بارها کرد
تبلیغات بیش از حد بسیار زیاد است. هر دوری که شکست می خورم تبلیغ می گیرم، اگر بخواهم به سطح بعدی برسم تبلیغ می گیرم
این بازی بسیار سرگرم کننده است! من عاشق لباسام.😍
این مسخره ترین بازی دنیاست لطفا لطفا این بازی رو نصب کنید نکونید
حجم تبلیغات دیوانه کننده است ترجیح میدهم یک بنر دائمی داشته باشم تا اینکه هر بار که میمیرم یک تبلیغ داشته باشم. و من خیلی میمیرم
خیلی سرگرم کننده است اما بعد از هر سطح و هر بار که می میرید یک تبلیغ احمقانه می آید
این بازی عالیست
تبلیغات زیادی داره
خیلی سخته...😔😔😔😔
گیم پلی بازی بسیار خوب است من از بازی کردن این بازی لذت می برم و هیچ تبلیغی در هر 2 ثانیه وجود ندارد و چیزی برای تعمیر وجود ندارد زیرا بازی در حال حاضر بسیار خوب است و هیچ مشکلی با بازی وجود ندارد.
بسیار سرگرم کننده است اما نیاز به تبلیغات کمتری دارد.
بده
شاید بتوان آن را بازی تماشای تبلیغات نامید. شما یک سطح ده ثانیه ای بازی می کنید و یک تبلیغ 30 ثانیه ای را تماشا می کنید. و بعد از هر سطح یک تبلیغ را تماشا می کنید. هرگز سخت تر نمی شود تا جریان دائمی تبلیغات قطع نشود. بالاخره مجبور شدم حالت هواپیما را روشن کنم. بازی به سطح 65 رسید، بازی هرگز سختتر نشد و از طرحبندیهای زیادی از سطوح قبلی دوباره استفاده کرد. این فقط یک ایده خوب دیگر است که با حرص و آز و تبلیغات در همه جا خراب شده است. به نظر می رسد تبدیل شدن به کرایه استاندارد برای برنامه های Android. از این یکی اجتناب کنید
بنابراین خسته کننده است که فقط در تمام مدت تاب می زنید و در نیمه راه یک بازی تبلیغاتی دریافت می کنید
بازی واقعاً اعتیاد آور است اما به دلایلی هیچ صدایی در آن وجود ندارد، هیچ موسیقی یا صدای افکتی در آن وجود ندارد که کمی ناخوشایند است. برای چالش های خاص مانند اسلینگ در تمام اهداف در یک سطح به عنوان مثال. در مورد بقیه من گرافیک را دوست دارم، کنترل آن بسیار ساده است و خود بازی اعتیاد آور است.
از بسیاری جهات عقب می ماند، مانند تبلیغات بنری زیاد. من بهش 2 ستاره دادم چون خوبم🥰🥰
چرا بالا نمیاد
Stickman Hook Παιχνίδια arcade inn
بنابراین مشکل کرش حل شد، اما یک مشکل دیگر وجود دارد که به وجود آمده است... به محض اینکه در مسابقه به 300 رسیدید، دیگر به شما اجازه بازی نمی دهد.
در ابتدا یک بازی واقعا سرگرم کننده است اما پس از مدتی بارها و بارها به همان سطوح می رسد. این بازی به سطوح بسیار بیشتری نیاز دارد تا آن را سرگرم کننده تر کند. شاید حالت بی پایان هم داشته باشد؟ این میتواند خوب باشد. همچنین ممکن است یک حالت خالق که در آن شما بتوانید سطوح خود را ایجاد کنید، سپس بازیکنان دیگر بتوانند آنها را مانند حالت چند نفره بازی کنند.
عالییییییییییییییییییی،بیستهههههههههه
نمیدونم پی پی کنم یا جیش
بازی خوبی است اما بعد از مدتی خسته کننده می شود
بازی مناسب، اما تبلیغات بسیار زیاد. تقریباً بعد از هر 2 یا 3 سطح، یک تبلیغ ویدیویی پخش میکنند که میتوان پس از چند ثانیه از آن پشتیبانگیری کرد، اما از آنجایی که تنها 30 ثانیه تا یک دقیقه طول میکشد تا این سطوح به پایان برسد، واقعا آزاردهنده میشود. از طرف دیگر، می توانید 4 دلار را برای بدون تبلیغات بپردازید، اما با توجه به اینکه محتوای واقعی بسیار کمی در خارج از تبلیغات دارد که قطعا ارزشش را ندارد.
بهترین بازی در جهان و فضا و روشن است. من نمی توانم این را باور کنم که چگونه این بازی را درست کردند. 5 ستاره من این بازی را خیلی دوست دارم خیلی خوب است عالی است وای عالی چقدر عالی است بله 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 بسیار خوب است 👍👍👍👍👍😊😊😊😊😊👍👍👍👍👍😃😃😃👍👍👍👍😃😃 😝🥰😝😝🥰😝😝🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
خوبه ولی بهتر درستش کنید
عالی
بازیش عالی
من واقعا بازی را دوست دارم اما تبلیغات بسیار زیادی دارد. باعث می شود بخواهم آن را حذف کنم
بالا نمیاد 😠😠😠😠😠دان نکنید
من حتی با وجود اینکه تبلیغات زیادی دارد، صبور هستم و آن را دوست دارم، بسیار شگفت انگیز است!
هاد
من عاشق این بازی هستم که انصافاً عالی و به طرز شگفت انگیزی اعتیادآور است، اما چند شکایت دارم. اول از همه، انگار تقریباً هر بار که بمیرید یا یک سطح را شکست دهید، یک تبلیغ خواهید داشت. واقعا آزاردهنده است همچنین پوسته های زیادی وجود ندارد، بنابراین لطفاً می توانید آن را تعمیر کنید. با همان پوسته ها کمی خسته کننده می شود. بدترین چیز این است که سطوح تکرار شوند. هیچ سطح جدیدی وجود ندارد آنها فقط به صورت تصادفی انتخاب می شوند. خیلی چالش برانگیز نیست در مورد چالش ها صحبت می کنیم، آخرین چیز این است که فقط 30 چالش وجود دارد! لطفاً می توانید موارد بیشتری را اضافه کنید؟
فکر میکنم باید گزینههای قابل تنظیم بیشتری مانند رنگ قلاب، پسزمینه و پلتفرمها را اضافه کنید تا بازی را به این سرعت تمام نکنید. همچنین ممکن است تنوع بیشتری در سطوح به عنوان مثال سطوح بلندتر یا کوتاه تر و برخی که بیشتر بالا و پایین می روند زیرا در حال حاضر بسیار خطی هستند. با این حال، سفارشیسازی شخصیتها خوب است و گزینههای زیادی وجود دارد که مطابق با نیازهای زیباییشناختی شما هستند.
چرته
من عاشق این بازی هستم، بنابراین خیلی به کار خود ادامه دهید
جذاب
مزخرف
بازی خیلی خوبیه اضافه ها قابل قبول هستند. این تمام چیزی است که باید بگویم. بر خلاف برنامه های دیگر، قطعا ارزش وقت شما را دارد.
اضافه بر اضافه می کند. می افزاید به بسته اضافه می کند. بعد از هر سطح اضافه می کند. سطح 5 ثانیه طول می کشد و اضافه می کند 15 ثانیه است. برای بستن افزودنیها، یک افزودنی برای افزودنی که میخواهید ببندید دریافت میکنید.گیم پلی خوب است اما بعد از هر سطح لعنتی یک تبلیغ وجود دارد و بعد از 2 دور آزار دهنده می شود
خیلی خوب بود ممنون 😍😍😍😍😉☺😊😀😃😄😛😝😜😙😗😚😘😁😁
توصیه نکنید این بازی ایرادات زیادی دارد مانند 1. این بازی من را در سطح تصادفی قرار می دهد و من هرگز قبل از آن بازی نمی کنم. 2. تبلیغات، بسیار زیاد هستند و 3. اگر به دنبال یک بازی سرگرم کننده هستید ایده آل نیست. بازی این فقط نظر من است پس اگر دوست دارید این نظر شماست پس از من متنفر نباشید زیرا ما با هم تفاوت داریم
Stickman Hook Παιχνίδια arcade inn
اگر تبلیغات بی پایان 90 ثانیه ای غیرقابل رد شدن در هر زمانی که برنده/مرگ/انتخاب سطحی می کنید نبود، امتیاز بسیار بالاتری داشت. بله، میتوانید بدون آگهی بخرید، اما اگر نیاز به خرید نسخه رایگان آگهی دارید، فقط برای بازی مضحک است. حالا برای شکایت از گیم پلی، LAGGY آنقدر تاخیر باورنکردنی در برخی مواقع باعث می شود که شما بمیرید، که یک تبلیغ دیگر را راه اندازی می کند و سپس وارد می شوید، و می میرید، و چرخه تکرار می شود.
Stickman Hook Arkaadmängud gcc
بازی کردن در سطح 70 خیلی سرگرم کننده است. و من از این بازی راضی هستم. بعلاوه چیزهای زیادی به آن اضافه نمی شود و زمانی که حوصله دارید بازی کردن سرگرم کننده است زیرا سرگرم کننده اما ساده است.
گوه گوووووووووووووووووووووووووووه
بهترین NO CAP پوسته ها درخشان هستند تاب خوردن خوب است اما برخی از سطوح سخت هستند اما برخی دیگر خوب است
Bake it የተለመደ ethv